Tri govora narodnog zastupnika Đorđa pl. Đurkovića u sednici Hrvatsko-slavonskog i Ugarskog sabora od 19. (31.) oktobra, 12. i 22. novembra 1895. [1896!] - Đurković, Đuro, političar ([s. n.], 1896)
1. govor o demonstraciji protiv Srba u Zagrebu 14. i 15. X 1895. s odgovorom bana Khuena-Hédérváryja; 2. o odnosima Srba i Hrvata i odnosima Hrvatske i Slavonije prema Mađarskoj; 3. o odnosima Hrvatske i Slavonije prema Mađarskoj.