Due questioni vitali per la Dalmazia - Vusio, Eugenio Maria (s. n., 1892)
Dva pitanja od životne važnosti za Dalmaciju jesu podjela općinskog zemljišta i osnivanje društava poljoprivrednika po selima. Te dvije stvari pomogle bi materijalnom i moralnom razvitku Dalmacije.