Sulla divisione dei fondi comunali nella Dalmazia - Borelli Vranski, Hubert (a spese dell'autore, 1893)
O pokrajinskom zakonu od 27. svibnja 1876. i podjeli komunalnih fondova. Autor analizira je li zakon preuranjen zbog čega može biti štetan.