Sign e il suo distretto - Ćudina, Jakov (s. n., 1893)
O gradu i općini Sinj, o životu u gradu Sinju, o sinjskoj povijesti, o franjevačkom samostanu u Rami i dolasku franjevaca u Sinj, o opsadi Sinja, Gospi Sinjskoj, sinjskoj alki, o Andriji Kačiću Miošiću, o biljnom, životinjskom i mineralnom svijetu u sinjskom kotaru, o trgovini, proizvodnji, željeznici, potrebi za poljoprivrednom školom, o znamenitim Sinjanima i dr.