O hrvatskom jeziku i o uvrštenju hrvatskih govora u dnevnike zajedničkoga sabora i delegacije : izvještaj učinjen po zaključku hrvatske delegacije na Zajedničkom saboru - Šišić, Ferdo ([s. n.], 1911)
Govori, izvještaji i izjave, odnosno njihovi dijelovi, izrečeni u hrvatskom jeziku ili o upotrebi hrvatskoga jezika u Zastupničkoj (donjoj) kući Ugarskoga sabora od 1868. do 1911., u Velikaškoj (gornjoj) kući 1868., 1872. i Ugarsko-hrvatskoj delegaciji 1878., 1882. i 1906.