Srpska propaganda radi o zatoru hrvatskog naroda : namijenjeno svim hrvatima bez razlike vjere - Ružić, Ivan, pravnik ([s. n.], 1910)
Prema predgovoru, Namjera, str. [3-4] napisano u povodu sudske rasprave protiv Srba zbog "veleizdaje" u Zagrebu 1909.