A proposito di alcune iscrizioni lapidarie Venete in Zara - Benevenia, Lorenzo ([Zadar] : [s. n.], 1890)
O natpisima u Zadru iz doba venecijanske vlasti i o tome što kažu o povijesti Zadra.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Epigrafički spomenici -- Zadar (okolica); Zadar -- Povijest