Scampoli di storia patria - Benevenia, Lorenzo (s. n., 1890)
O crkvi i samostanu sv. Nikole u Zadru, o crkvi sv. Krševana, o promjenama imena nekih crkava u Zadru, o nadgrobnim spomenicima u Sv. Krševanu i dr.