Govor dra Srđana Budisavljevića, narodnog zastupnika kotara brloškog, držan u adresnoj debati dana 14. marta 1911. u XXII sjednici Sabora kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije - Budisavljević, Srđan ([s. n.], 1911)
O aferi dr. Paje Teodorovića i tzv. veleizdajničkoj aferi.