Govori zastupnika Jurja Biankinija, izrečeni u XLIII. zasjedanju delegacija god. 1908. - Biankini, Juraj (Narodni list, 1908)
Govor izrečen na sjednici austrijske delegacije u Budimpešti 27. listopada 1908. O vanjskoj i unutarnjoj politici ; O upravi Bosne i Hercegovine ; Hrvati i Mađari prema mladoturskom pokretu ; Željezničko pitanje ; Bosna i Hrvatska tijekom povijesti ; Povijesno i narodno pravo ; O rješenju hrvatskoga pitanja ; Velikosrpska propaganda ; Naši iseljenici i konzulati.