[Dobriša Cesarić]. - Radauš, Vanja (1970)
Karikatura Dobriše Cesarića; prikaz glave u profilu.
Desno dolje u koso flomasterom u boji: Radauš
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao autor.
Keywords: Cesarić, Dobriša, -- pjesnik, prevodilac, -- 1902; flomasteri