Prijepisi dviju najstarijih povelja iz hrvatske povijesti - Katić, Lovre ([s. n.], 1940)
O povelji kneza Trpimira iz god. 852. i kneza Mutimira iz 892. god.; donosi tekstove povelja na latinskom prema Zambertus-Terzagovu prijepisu s varijantama drugih tekstova.