[Karikatura] Đure Vukelića - Maixner, Franjo, karikaturist (1956)
Prikaz poprsja muškarca u profilu sa vidljivom rukom u kojoj drži bocu; lijevo gore "demižon" i velika, stara cipela, dolje lijevo igraće karte i mali prikaz lika muškarca na kuglanju, gore desno upaljena cigareta "Zeta", dolje desno lik ljute žene sa dvoje djece.