Nacrti za reklamni zid u Zagrebačkom zboru prigodom Proljetne izložbe 27. IV 1940. - Maixner, Franjo, karikaturist (1940)
Razne varijacije prikaza na temu propagande elektrifikacije, odnosno različitih mogućnosti primjene električne struje: način funkcioniranja električne centrale koja strujom napaja selo i grad, kvalitetnije osvijetljenje kuća, elektrifikacija tvornice, žarulja zamijenjuje sve ostale stare i nekvalitetne načine rasvjete i sl.