[Interieur crkve u Leobersdorfu] - Proksch, Josef (1860)
Prikaz interieura crkve sa pogledom iz pobočnog u glavni brod sa oslikanim bačvastim svodovima, vitraille-ima, pobožnim slikama na stubovima, te klupama i četiri lika.