[Skica za oltar crkve u Velikom Varadinu] - Proksch, Josef (1876)
Prikaz oltara sa visokim postoljem i gornjim dijelom razdijeljenim četirima stupićima vezanim polukružnim lukovima na tri polja, od kojih središnje zauzima slika sa motivom Uznesenja Bogorodice, a bočna po dva anđela. Oltar je u svom donjem dijelu, na samim rubvima središnje, horizontalne osi, te na vrhu i rubovima zabata ukrašen skulpturama.