Wandmalerei in der Kirche in Bisak - Proksch, Josef (1864)
Prikaz polukružne niše sa oltarom iznad kojeg je u polukružnom polju uokvirenom dvostrukom, širokom ornamentiranom trkakom lik Sv. Marka sa knjigom i perom u rukama, te lavom koji mu leži iza desne noge. Iznad niše u medaljonu poprsje Sv. Isaije.