Frescomalerei in der Kirche zu Šipak - Proksch, Josef (1860)
Prikaz dijela oslikanoga bačvastoga svoda sa dva ugaona medaljona sa likovima evanđelista Marka i Luke, te medaljonom sa likom Bogorodice i Djeteta ispod polukružnoga luka svoda.