[Nacrt za crkveni namještaj] - Proksch, Josef (1859)
Srednji dio crteža prikazuje oltar, donji dio prikazuje ormar. Na desnoj strani je kalež, stepenice za propovjedaonicu. Na lijevoj strani je ispovjedaonica i propovjedaonica. Sredina dolje tlocrt.