Portal der Kirche in Bisak in Kroatien - Proksch, Josef (1864)
Dio pročelja crkve s portalom s gotičkim elementima. U luneti freska s Kristovim likom. S desne strane ulaza jedan muški lik, lijevo dvije ženske figure.