Frescomalerei in der Kirche bei den grauen Schwestern in Agram - Proksch, Josef (1864)
Apsida s glavnim oltarom i dva pokrajna oltara. Na trijumfalnom luku prikaz navještenja i golubice Duha svetog. Pred oltarom četiri osobe.