[Poklonstvo kraljeva u kapeli u Leobersdorfu] - Proksch, Josef (1859)
Prikaz dijela stropne ili zidne dekoracije u dva pravkoutna polja uokvirena ornamentiranim trakama. Gornje polje obojeno plavo sa zvjezdicama, u sredini motiv Božjeg oka, te Kristova oznaka Alfa i Omega; u donjem polju scena poklonstva kraljeva.