[Skica za zidnu dekoraciju dvorane] - Proksch, Josef (1859)
Prikaz dijela zidne dekoracije dvorane sa dvoja dvokrilna vrata flankirana po jednim stupom sa svake strane, te bogato ornamentiranim nadvratnicima, sa malim kaminom između istih, te zidnim plohama dekoriranim kartušama oslikanim mitološkim scenama, vegetabilnim motivima i sl, sve u rokoko stilu.