Wandmalerei in der Kirche in Wiesenheid - Proksch, Josef (1858)
Skica za zidnu dekoraciju sa prikazom četiri evanđelista i jednog anđela koji sjede, odnosno kleče ispod lebdećeg lika Krista koji u desnoj ruci drži otvorenu knjigu sa oznakama Alfa i Omega, a u lijevoj žezlo. Varijacija ikonografskog motiva Majestas Domini. Čitav prikaz uokviren ornamentiranom trakom, povrh koje zabat sa vegetabilnom stilizacijom i križem.