[Skica za zidnu dekoraciju sobe] - Proksch, Josef (1859)
Prikaz dijela zida sa dvokrilnim vratima sa nadvratnikom u obliku kartuše oslikane mitološkom scenom, tri niše rokoko oblika sa bistama, odijeljene vitkim palmama debla kojih su opletena girlandama, dok je preostala zidna ploha oslikana sitnim cvjetovima.