Vorderansicht der Capelle - Proksch, Josef (1868)
Prikaz fasade kapele sa tornjem postavljenim duž središnje osi na kojoj se vertikalno nižu i dvokrilna vrata, nadvratnik sa Kristovim poprsjem i šiljatim, ornamentiranim zabatom i križem na vrhu, okrugli prozorčić s upisanim križem, skulptura Krista na konzoli, te bifora ispod šiljatog krova tornja s akroterijima na vrhovima šiljatih zabata, te križem na vrhu. S obje strane tornja na fasadi po jedan izduljeni prozor sa polukružnim završetkom; krov je dvoslivni, ornamentiran. U desnom donjem uglu prikazani muškarac i djevojčica u narodnim nošnjama.