[Skica za dekoraciju kapele] - Proksch, Josef (1859)
Prikaz crkvenog interieura sa pogledom na svetište s oltarom sa po dvije skulpture na svakoj strani, te velikom zidnom slikom iznad istoga sa prikazom okrunjenoga lika koji se klanja Bogorodici sa Djetetom. S obje strane po jedna scena iz Kristova života u ovalu. Ispred oltara tri lika.