Martina - Vladić-Maštruko, Manuela (1990)
Na papirnoj podlozi izvezenoj s koncem, nalijepljen je crtež s prikazon nagog ženskog lika u profilu s glavom en face, tijelo u profilu u raskoraku, među vinovom lozom.