Krnji ljetopis splitski - Švob, Držislav ([s. n.], 1940)
O postanku kronike "lncipit historia edita per Micham Madii de Barbazanis de Spaleto de gestis Romanorum imperatorum et summorum pontificum pars secundae partis de anno Domini MCCXC"; kronika objavljena u djelu I. Lučić, De regno Dalmatiae et Croatiae, 1666.