[Plakat za izložbu "Zbirka Biškupić"] - Čavrk, Hamo (1992)
Apstraktna kompozicija. Četverokutna ploha koju tvore četiri manje četverokutne plohe sačinjene od ravnih, brzih poteza kistom, dužih i kraćih, koje u sredini prikaza tvore križ.