Patrio ore melos : Gjivu Frana Gunduliću 1589-1989. : bibliofilsko izdanje Zbirke Biškupić : Nacionalna i sveučilišna biblioteka : Muzejsko-galerijski centar - Babić, Dubravka, likovna umjetnica (Zbirka Biškupić, 1989)
Sadržaj: u gornjoj polovici plakata 4 otiska pravokutnog oblika, po dva u dva reda. Na svakom otisku likovi ljudi i životinja. U donjoj polovici plakata tekst