Perspectives - Pliva (Zagreb) (Zagreb : PLIVA, 2002)
Mrežne stranice časopisa o farmaceutskoj industriji
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: http://www.pliva.com/perspectives
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe prema vol.2,no.1(2003) dana: 02.09.2003.; zadnji opis prema verziji vol.2,no.3(2003) dana: 11.04.2005.