Bribir - Crnčić, Menci Clement (1920)
Sadržaj: prikaz krajolika s gradićem na brežuljku u pozadini. U prvom planu kameni put, raslinje, željezna vrata uz lijevi rub prikaza. Iznad krajolika prikaz neba s oblacima iz kojih zrakasto proviruju zrake sunca.