Hamo Čavrk, Dalibor Jelavić, Dubravka Babić : Gradus, bibliofilska izdanja Zbirke Biškupić : Galerija Dubrava, Dubrovnik, HTC Dubrava - Babin Kuk, 25.IV - 15.V.1985 - Čavrk, Hamo (Zbirka Biškupić, 1985)
Sadržaj: u gornjoj polovici plakata raspoređeno je šest otisaka pravokutnog oblika, po dva u tri reda. Na dva otiska u prvom redu su apstraktni izduljeni oblici s izdancima, sljedeća dva prikazuju apstraktne kompozicije geometrijsko vegetabilnih i antropomorfnih formi, a u posljednja dva otiska prikazan je grad koji izrasta iz školjke, te glava mačke otvorenih usta. U donjoj polovici plakata tekst