[Hvar VI] - Botteri-Dini, Josip (1988)
Sadržaj: prikaz renesansne arhitekture, ljetnikovca. Uz desni rub prikaza u uokvirenom polju glava čovjeka s bradom i brkovima ispod koje je tekst na latinskom jeziku.