Republic of Croatia : mini guide.. (HIDRA [Croatian Information Documentation Referral Agency], 2000)
Mrežne stranice namijenjene lakšem pronalaženju korisnih informacija iz područja djelovanja državnih i javnih institucija u Republici Hrvatskoj.