[Na obali] - Generalić, Josip ([Zagreb], 1985)
Sadržaj: na obali, uz more, za stolom, ispod suncobrana sjedi muškarac. Stolu prilaze muškarac i žena. Muškarac u ruci drži prase a žena kokoš. Na moru barka i veslač u njoj . Nebom leti ptica s ribom u kljunu.
Signatura d. ispod otiska olovkom: Josip Generalić, 1985.
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije