[Zima] - Generalić, Josip ([Zagreb], 1984)
Sadržaj: selo u zimi. Seljak i jelen natovareni darovima.
Signatura d. ispod otiska olovkom: Josip Generalić, 1984.
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije