Kip Slobode u Podravini - Generalić, Josip ([Zagreb], 1987)
Sadržaj: ženski lik s bakljom u uzdignutoj ruci, krunom na glavi i cvijećem u drugoj ruci stoji na panju u pejzažu.
Signatura d. ispod otiska olovkom: Josip Generalić, 1987.; l. ispod otiska olovkom: Bakropis, akvarel; sredina ispod otiska olovkom: "Kip Slobode u Podravini"; d.d. na otisku otisnuto: 1987.
Keywords: bakropisi