[Žaba] - Dogan, Boris (1990)
Sadržaj: u donjem lijevom kutu prikazane su mala crvena i velika zelena žaba u profilu. Iza njih cvjetovi na dugim stabljikama, dok je iznad zelene žabe oval i jasno omeđena polja izduženog oblika u raznim bojama