[Kokot] - Dogan, Boris (1990)
Sadržaj: prikazane su tri kućice s dimnjacima iz kojih se vije dim. Oko njih je drveće, a iznad njih, na žici razapetoj između dva velika "stupa" postavljena s obje strane kućica, stoji kokot s ružom umjesto glave