Hrvatski informativni centar (Hrvatski informativni centar, 1999)
Mrežno mjesto nevladine, nestranačke i neprofitne organizacije sa zadatkom informiranja strane javnosti i hrvatskog iseljeništva o zbivanjima u RH.