Zagreb : po fotografiji (Julije Hühn, 1861)
U središtu kompozicije unutar kvadratnog okvira pogled na Zagreb s istoka, uokolo manje scene s različitim vizurama grada. Ispod svake scene naziv na hrvatskom i njemačkom jeziku.