Kupelj Daruvar = A'Daruvari fuerdoe = Bad Daruvar ([Julius Hühn], 1860)
Sadržaj: u tri reda po tri prikaza s motivima vezanim uz kupalište u Daruvaru. Prikazi su smješteni unutar pravokutnih okvira. Ispod svakog naslov na hrvatskom, madžarskom, njemačkom jeziku.