[Im Atelier] = [Auf der Strasse in Jajce] - Krizman, Tomislav ([Beč], 1907)
Sadržaj: na jednom listu otisnute dvije ploče. Na lijevom otisku žena sjedi i čita knjigu, a na desnom je prikazana scena s ulice.
Signatura d.d. ispod svakog otiska olovkom: TomislavKrizman; s.d. ispod otisaka otisnuti inicijali: TK // ALBUM
Grafika iz mape "Skizzen und Eindrücke aus Dalmatien Bosnien Kroatisch Zagorien und Wien".
Naslovi preuzeti iz mape.
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Keywords: Bakropisi