Strah - Jelavić, Dalibor, slikar ([Zagreb], 1994)
Sadržaj: Apstraktna kompozicija
Signatura d. ispod otiska olovkom: JELAVIĆ // 94; l. ispod otiska olovkom: 20/70 suhi žig; sredina ispod otiska olovkom: Strah
Nakl. 70 primj.
Keywords: serigrafije