Bilten Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu (Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu, 2001)
Bilten donosi obavijesti i aktivnosti Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu.