[Sjećanje II] - Jordan, Vasilije (1990)
Sadržaj: u prvom planu sjedeći ženski lik ispred jednostavne kubične forme u desnoj polovici formata. U pozadini dva lika od kojih jedan sjedi za stolom, a drugi stoji iza stola. Iza njih fragment zida od opeke, navučena zavjesa i kubična forma