[Autoportret] - Krizmanić, Anka ([Drezden], 1916)
Sadržaj: glava žene u poluprofilu ozbiljnog izraza lica.
Signatura d.d. ugao otiska otisnuta: A. Krizmanić // 1911; signatura d. ispod otiska olovkom: Anka Krizmanić // 16.; sredina uz donji rub lista suhi žig: Grafička zbirka Kr. sveučilišne knjižnice u Zagrebu
Naslov dao katalogizator
M-II-64. - Zagreb : NSK, 2000. 1 negativ : crno-bijelo; 35 mm
Keywords: bakropisi