Metalurgija : časopis za teoriju i praksu u metalurgiji = Metallurgy : [journal for theory and practice in metallurgy]
Mrežne stranice časopisa koji objavljuje znanstvene i stručne radove iz temeljnih, primijenjenih i razvojnih istraživanja u metalurgiji.